หน้าแรก Contact

Contact

This page is to contact Newsmag Sport Demo with specific website feedback. If you have any other enquiries about our website please use the contact form below. For Advertising & Sponsorship opportunities please visit our advertisement section.

Contact Details

Newsmag Comunication Service
123 California St. Doargo

(650) 123-2558 (main number)
(650) 123-0247 (fax)

Email: [email protected]

About us

NewsMag is your news, entertainment, music fashion website. We provide you with the latest breaking news and videos straight from the entertainment industry.

Contact Us

Install Contact Form 7 Plugin and replace this text block with your contact form shortcode.

STAY CONNECTED

20,011แฟนคลับชอบ
2,218ผู้ติดตามติดตาม

LATEST ARTICLE

พี่ชายขยันเสี้ยมยันซีดานชอบจริง’ป็อกบา’

มาติอัส ป็อกบาพี่ชายของปอล ป็อกบากองกลางตัวตัดผมของแมนเชสเตอร์ ยูไนเต็ดขยันจุดไฟโดยบอกว่าซีเนอดีน ซีดานโค้ชหัวใสของเรอัล มาดริดชื่นชอบน้องชายของเขาเป็นอย่างมาก ป็อกบาแสดงความชัดเจนว่าต้องการย้ายสังกัดตอนซัมเมอร์ที่ผ่านมาและตกเป็นข่าวอย่างหนักกับ"ราชันชุดขาว" อย่างไรก็ดีปัญหาเรื่องค่าตัวมหาศาลทำให้การย้ายสังกัดยังไม่เกิดขึ้น แต่มาดริดก็พร้อมที่จะตามล่าลายเซ็นแข้งเฟร้นช์แมนอีกในอนาคตข้างหน้า มาติอัสกล่าวกับสถานีวิทยุมาร์ก้าว่า"ซีดานต้องการนักเตะแต่เขาเอามาไม่ได้" "แต่ผมไม่สงสัยเลยนะว่าเขากำลังจะทำงานที่เขาต้องทำเพื่อทำให้พวกเขากลับมาอยู่ในระดับที่เขาต้องการ" "ผมชอบซีดานนะและเขาก็ชอบน้องชายของผมด้วย ทุกคนทราบเรื่องนี้เป็นอย่างดีนะ"